Kyllä Tapahtuu Järvenpäässä - logo

Järvenpäätalon Stand Up Show

23.11.2018 klo 19:00

Järvenpäätalon Stand Up ShowJärvenpäätalo hytkyy naurusta!
Koe vuoden hauskin ilta ja anna stand up-koomikoiden pidentää ikääsi jopa 20 vuodella. Ei enää silmäpusseja eikä roikkuvaa leukaa.

Nauru on tämän talven uusi hittituote.

Illan viihteestä vastaa Suomen virallinen valtakunnan tuohtuja Kaisa Pylkkänen joka lataa rakkaudella ja lämmöllä epäkorrektimmatkin ajatuksensa tiskiin lupia kyselemättä.

Mukaan heitetään myös Heli Sutela, jonka kirjoittamat elämän viisaudet ovat jääneet ihmisten huulille jo vuosikymmenien ajan sekä tv:stä, että stand up-lavoilta.

Iltaa isännöi mainio Antti Haapala. Järkkymätön lavakarisma ja lempeä pihtiote yleisön nauruhermosta ovat Antin tavaramerkkejä, eikä ote lipsu koskaan.

Kolme erilaista koomikkoa, josta varmasti jokainen löytää oman suosikkinsa. Täydellinen kombinaatio, tulit sitten nauttimaan suomalaisen stand up komiikan parhaimmistosta yksin tai vaikka pikkujouluporukalla.

Tätä iltaa muistellaan vielä joulupöydässäkin. Varaa siis paikkasi heti paikalla ja voit rentoutua. Antaa muiden ostaa joululahjat ja tehdä kaalilaatikot. Olet tehnyt jo enemmän kuin oman osasi. Tervetuloa viihtymään!

Pikkujoulutunnelmissa kun ollaan, ikäraja on K-18. Muutokset epätodennäköisiä, mutta mahdollisia. Ulkovaatteet ja varsinkin tiukat pipot jätetään eteispalveluun.

Osoite: Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää
Tapahtumapaikka: Järvenpäätalo
Hinta: 29,50
Järjestäjä: Stand up mafia
Yhteystiedot: www.standupmafia.fi


 Tapahtuman www -sivut