Kyllä Tapahtuu Järvenpäässä - logo

Pettäminen, salarakkaus ja uskottomuus

17.5.2018 klo 18:00

Pettäminen, salarakkaus ja uskottomuusTyyni Tuulio -salissa 17.5. kirjailijavieraana Tuija Säteri klo 18.00. Haastattelijana Heikki Lehtosaari. Tuija Säteri on vapaa tietokirjailija, joka tutkii ihmissuhteita ja sitä, miksi toimimme niin kuin toimimme.

Yleisöllä on mahdollisuus osallistua klo 17.00 - 17.45 maksuttomaan Taidemuseon Välähdyksiä Björn ja Tilly Soldanin tarinasta -näyttelyn yleisöopastukseen kirjaston alakerrassa.
Kirjailijalta voi ostaa juuri ilmestynyttä teosta Pettäminen, salarakkaus ja uskottomuus.

Teoksessa tarkastellaan uskottomuutta monelta eri kannalta ihmisten omien kokemusten kautta. Netti vilisee kertomuksia pettämisestä, petetyksi tulemisesta, sala-, sivu-, rinnakkais- ja muista vaihtoehtoisista suhteista. Moni tulee petetyksi omassa parisuhteessaan. Kirjassa paneudutaan pettäjän, petetyn ja kolmannen osapuolen rooleihin. Lisäksi puheenvuoron saavat läheiset ja ystävät, jotka todistivat pettämistä lähipiirissään.

Kirjan materiaalina käytetyissä verkkokeskusteluissa ihmiset kertovat anonyymisti kokemuksiaan uskottomuudesta ja keinoista, joilla he selvisivät parisuhdekriisistä. Mitä heille tapahtui? Mitä hyviä ja huonoja asioita uskottomuus heidän elämäänsä toi ja miten he ratkaisivat ongelmansa? Tuija Säteri on koonnut ihmisten kokemuksista mielenkiintoisen näkymän suomalaisiin parisuhteisiin ja uskottomuuteen. Seksologi, professori Osmo Kontula on kirjoittanut teokseen esipuheen.

Osoite: Kirjastokatu 8
Tapahtumapaikka: Järvenpään kirjasto, Tyyni Tuulio -sali