Kyllä Tapahtuu Järvenpäässä - logo

Kirjailijavieraana Marja Korhonen

20.2.2018 klo 18:00

Kirjailijavieraana Marja KorhonenKirjaston Tyyni Tuulio -salissa on tiistaina 20.2. klo 18.00 kirjailijavieraana Häivähdyksiä ja Sydämeen tatuoitu -kirjojen kirjoittaja Marja Korhonen. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa!

Marja Korhonen oli 42-vuotias, kun hän sai aivorunkotukoksen. Hoitovirheen seurauksena oli neliraajahalvaus ja puhekyvyn menetys. Korhonen oli ollut erityisopettaja, aktiiviurheilija ja perheenäiti – halvauksen seurauksena hänen koko elämänsä muuttui.

Vain silmiensä liikkeitä käyttäen Marja taisteli itsensä kuoleman rajalta kuntoutukseen ja sieltä takaisin omaan kotiin. Hänen valovoimainen luonteensa ja hersyvä huumorintajunsa saavat Häivähdyksiä-kirjan rivit ja niiden välit räiskähtelemään. Häivähdyksiä on kertomus sisusta mahdottoman edessä, uskosta elämään, toivosta kärsimyksen rinnalla sekä rakkaudesta ja ystävyydestä kaiken tämän perustana. Se kertoo hymysuin kyynelten läpi yhden ihmisen uskomattoman tarinan.

Marjan uusi kirja Sydämeen tatuoitu on niin ikään kirjoitettu otsahiirellä. Marja kertoo, mitä kirjan huikea menestys ja tuhannet lukijakontaktit ovat tuoneet hänen elämäänsä. Esiintymisiä ja haastatteluja, oman yrityksen ja ehkä tärkeimpänä koulukiusaamista vastustavan kiertueen. Entinen erityisopettaja näyttää omalla esimerkillään erilaisuuden voiman.

Kirjan tärkeitä teemoja ovat myös ajatukset meitä kaikkia koskettavista aiheista - intohimoista ja heikkouksista, itsetunnosta ja syyllisyydestä. Sydämeen tatuoituna kulkevat rakkaat läheiset, ystävät ja avustajaenkelit. Ja nyt myös ne kolme ihmistä, jotka löysivät Marjan ensimmäisestä kirjasta syyn jatkaa elämäänsä.Osoite: Kirjastokatu 8, Järvenpää
Tapahtumapaikka: Järvenpään kirjasto, Tyyni Tuulio -sali