Kyllä Tapahtuu Järvenpäässä - logo

Elämäntarina kirjaksi

19.2.2018 klo 18:00

Elämäntarina kirjaksiKatri Kuusikallio ja Ilkka Korhonen kertovat kirjastaan "Kuka Korhonen – Maan ja taivaan välillä" ma 19.2. klo 18.00 Tyyni Tuulio -salissa.

Katri Kuusikallio kirjoitti vantaalaisen liikemies, kuumailmapallolentäjä Ilkka Korhosen elämäntarinan kirjaksi. Ilkan kirurgisten tuotteiden markkinointiyritys Upviser on huikea menestystarina. Harrastuksensa kuumailmapalloilun merkeissä Ilkka on lentänyt 1700 tuntia, Suomessa ja ulkomailla, kilpaillut ja kouluttanut lentäjiä. Perheen ja työn yhteensovittaminen on ollut oma haasteensa miehelle läpi vuosien.

Tilaisuudessa Katri ja Ilkka kertovat kirjan syntyprosessista ja sisällöstä. Mistä Ilkka sai idean kirjaan? Miten tarinat koottiin? Kirjaa varten tehtiin haastatteluja, kuten artisti Mikko Kuustosen, kauppaneuvos Leevi. K. Laitisen ja Ilkan pojan, MAF.n lähetyslentäjä Jarkko Korhosen haastattelut. Mikko Kuustonen mm. on kerran lähtenyt Puistobluesin lavalta Ilkan kyydissä lentoon. Hän kuvailee tapahtumaa ainutlaatuiseksi kokemukseksi. Miten haastateltavat valittiin ja tilanteet toteutettiin?
Kirja syntyi toimivalla yhteistyöllä nopeaan tahtiin. Katri kertoo tekemiensä valintojen taustat, jäsennyksen ja kirjoittamisprosessin kulun. Aloituspalaveri pidettiin syksyllä 2016 ja kirjan ensimmäinen kappale tuli kirjamessuille 28.10.2017.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Osoite: Kirjastokatu 8, Järvenpää
Tapahtumapaikka: Järvenpään kirjasto, Tyyni Tuulio -sali