Kyllä Tapahtuu Järvenpäässä - logo

Keski-Skandinavian vaellusreitit

28.11.2017 klo 18:00

Keski-Skandinavian vaellusreititTamperelainen tietokirjailija ja luontokuvaaja Harri Ahonen saapuu Järvenpään kaupunginkirjaston Tyyni Tuulio -saliin pitämään luentotilaisuutta Keski-Skandinavian vaellusreiteistä tiistaina 28.11.2017 kello 18.00.

Kustannusyhtiö Tammi on julkaissut tähän asti kolme Ahosen kirjoittamaa tietokirjaa: Pohjois-Skandinavian vaellusreitit (2014), Keski-Skandinavian vaellusreitit (2016) ja Pohjois-Norjan rannikkoreitit (2017. Kaksi ensimmäistä kirjaa on jo julkaistu ja kolmas julkaistaan lisäksi Saksassa, Alankomaissa, Sveitsissä ja Itävallassa saksan kielisinä laitoksina.

Keski-Skandinavian vaellusreiteistä kertovan luennon sisältö tulee käsittelemään Keski-Skandinavian vaellusreitit -kirjan sisältöä. Noin tunnin kestävän tilaisuuden aikana käydään läpi Keski-Skandinavian luontomaisemaa, vaellusreittejä ja tupakäytänteitä sekä kuullaan alueen kulttuurihistoriasta ja eläimistöstä kuten tunturisopuleista ja myskihäristä.

Luentoon mahtuu useampi kertomus kokemuksista Keski-Skandinavian vaelluspoluilla, muutama dramaattinen ja pari nauruhermoja kutittelevaa.

Osoite: Kirjastokatu 8
Tapahtumapaikka: Järvenpään kirjasto, Tyyni Tuulio -sali
Järjestäjä: Järvenpään kaupunginkirjasto