Kyllä Tapahtuu Järvenpäässä - logo

Järvenpäässä on sykettä ja säpinää!

Mitä Järvenpäässä tapahtuu ja missä?  Vastauksen löydät näiltä sivuilta!

Järvenpää on elävä kulttuuri- ja tapahtumakaupunki, jossa eri yhdistykset, yhteisöt, yritykset ja kaupunki tuottavat yhdessä tapahtumia sekä kaupunkilaisten että matkailijoiden iloksi.
Tulevan kesän huipputapahtumiin kuuluvat mm. Puistoblues, Rockabilly Rocks Festival ja Jannen piknik.

Nähdään siis tapahtumissa Järvenpää-talolla, kävelykatu Jannella, Vanhankylänniemessä, Järvenpään kesäteatterissa, torilla ja muualla Jäkessä!

Tsekkaa myös muut Järvenpään tapahtumasivut yläpalkista.Tapahtumat

12.8. | Su
2018

Liikuntaluotsikoulutus

Vapaaehtoisena liikuntaluotsina kannustat ihmisiä liikkumaan sekä annat kaikille mahdollisuuden liikunnan riemuun! Liikuntaluotsit ohjaavat erilaisia liikuntaryhmiä, kuten höntsäkoripalloa tai tuolijumppaa. Luotsit voivat myös tukea omatoimisessa liikunnan harrastamisessa ryhtymällä ulkoiluseuraksi, peli- tai uintikaveriksi. Vapaaehtoinen saa valita liikunnallisista vapaaehtoistehtävistä itselleen mieleisimmän, ja liikutettavia on lapsista ikääntyneisiin. Kaikkia näitä liikuntaluotsin tehtäviä yhdistäviä tekijöitä ovat hiki ja hyvä mieli!

Liikuntaluotsikoulutus koostuu koulutuspäivästä ke 12.9.2018 sekä yhdestä tai useammasta valitsemastasi moduulivaihtoehdosta. Moduulivaihtoehdot ovat lasten liikunta ke 3.10., nuorten liikunta ke 7.11. ja ikääntyneiden ja soveltava liikunta ke 19.12. Koulutuspäivät järjestetään klo 16.30-18.30 Järvenpään uimahallin kokoustilassa, Seutulantie 17, 04410 Järvenpää.
 Tapahtuman www -sivut

 Maksuton